en

Самопроверки

Управувајте со сите ваши чекирања - кафулиња, паметни брави или KeyNest - преку Зеву.

Ние ги разбираме вашите предизвици ...

Пандемијата Коронавирус го смени светот на начин што никој не можеше да го замисли. Различни индустрии, особено Airbnb и други компании кои нудат угостителски услуги, беа сведоци на масовно економско забавување. Но, време е за иновации и адаптација, бидејќи има уште многу да се работи.

Во светло на пандемијата COVID-19, личното пријавување може да го зголеми ризикот од пренесување на коронавирус. Секоја личност во угостителската индустрија се справува со нови промени и предизвици во оваа средина поради пандемијата. Сервисирани оператори на апартмани, менаџери за изнајмување одмори, па дури и сопственици на хотели се обидуваат да најдат нови алтернативи за подобрување на нивните услуги. Користењето самостојно пријавување го намалува контактот помеѓу вработените и гостите се некои основни активности што треба да се преземат. 

Можеби не е лесно да се навикнеме на овој нов свет во кој сите живееме, особено за луѓето во угостителската индустрија, но Зеву работи напорно за да најде иновативни начини за сите да продолжиме да правиме персонализиран бизнис на далечина.

Сигурно има некои придобивки од добредојде на гости во вашиот имот лично, што недостасува само-чекирање. Убаво е да ги пречекате луѓето што изнајмиле имот од вас, преку Meet & Greet или екипаж со екипаж. Тоа ви помага да ги запознаете вашите гости и да ги натерате да се чувствуваат поудобно кога се таму. Исто така, да се тресат рацете на гостинот и да се направат да се чувствуваат добредојдени е гостопримливост 101. Сепак, со оглед на нашата нова ситуација, треба да одиме напред. Почитувањето на нормите за социјално дистанцирање е тешко во нашата индустрија, се бараат персонализирани алтернативи. Индустријата за угостителство е секогаш во потрага по системи што овозможуваат целосно далечинско, самостојно пријавување, притоа осигурувајќи дека сите постапки можат непречено да се грижат; и сите својства се чуваат безбедни. 

Како може да помогнете во безконтактните проверки на Зеву?

Зеву е на самиот врв во угостителската индустрија. Гледаме како пандемијата Ковид-19 ни донесе нов нормален живот и ги ажуриравме нашите карактеристики за да го рефлектираме тоа „ново нормално“. Тука во Зеву, се грижиме за безбедноста на вашите гости, како и на вашата. Ние сакаме да останете здрави и совршено да управувате со вашиот имот. Со цел да бидеме најдобриот систем за управување со имот таму, ние поминавме години работејќи на постигнување целосна автоматизација околу оперативните процеси. Како одговор на ова, ние развивме целосно далечински систем за автоматска обработка на резервации. Овој автоматски процес на бесконтактно резервирање ви овозможува да собирате детали за гости, да земате плаќања, да ги средувате депозитите за безбедност и да ги верификувате вашите гости од вашиот дом или канцеларија

Во сегашната клима, ова привлече голем број интереси кај операторите од сите големини, бидејќи тие сакаат да спроведат процеси и процедури што ќе им овозможат да продолжат да ги водат своите деловни активности, правејќи ги гостите да се чувствуваат леснотија и да го намалат ризикот за вработените.

Ова дигитално решение ви овозможува да останете дома, да одржувате безбедно растојание и да ги следите протоколите, додека ние ви помагаме да управувате со вашиот имот, без разлика која компанија за далечинско пријавување, како што е KeyNest  кутии за заклучување, паметни брави или Keysafe, вие користите Нема проблеми да преземете апликација или да поминете низ комплициран процес. Ние ги дизајниравме нашите бесконтактни чекирања за да бидат докази за будала. 

Користењето на Бесконтактните чекирања на Зевоу е лесно и едноставно и обезбедува безбедно и пријатно искуство за вас и вашите гости. Оваа одлика ви овозможува да добиете удобен преглед на секоја резервација и фазата на секој чекор преку нашиот процес на потврда за резервација во 5 чекори. Бесконтактните чекирања на Зеву ви помагаат како домаќин лесно да ги следите вашите пристигнувања и да осигурате дека точните автоматизирани комуникации одат на гости во вистинската точка.

Зеву го насочува управувањето со пријавувањето преку нашиот процес на потврда за резервации во 5 чекори. Оваа одлика гарантира дека секој чекор од процесот на резервација е во ваша контрола. Штом ќе заврши процесот на потврда за резервации во 5 чекора, упатствата за самостојно пријавување ќе бидат испратени. Осигурете се дека вашите гости ги добиваат сите потребни информации, кога им се потребни, за најдобро искуство со гостите.

Покрај фактот дека Зеву ја дизајнираше оваа одлика за да ве чува безбедно и здраво за време на пандемијата „Ковид-19“, можете да заштедите време и енергија со користење на бесконтактни чекирања. Дозволете му на Zeevou да ви помогне да управувате со вашиот имот - контактирајте не сега за бесплатно демонстрација и искуство за себе за придобивките од нашите бесконтактни чекирања за вашите имоти.

Дојдете до врв

Капка ни линија