en

интеграции

Категорија на плаќања

Елавон

Интеграцијата на Зеву и Елавон помага при обработка на плаќањето преку 3-Д безбедни врски, претходна авторизација на депозит и ослободување право во Зеву.

Прочитај повеќе "

Први податоци

Имајте корист од водечки давател на услуги за обработка на плаќања за обработка на плаќања, рефундирање и предупредувања за обезбедување депозити и ослободување

Прочитај повеќе "

PayPal

Земете и обработете ги плаќањата преку Интернет. Интеграцијата на Зеево со PayPal помага при наплата на плаќања и обработка на наплата веднаш во Зевоу.

Прочитај повеќе "

Worldpay

Лесно интегрирајте го Worldpay со Zeevou и преземете и процесирајте плаќања преку 3-Д врски, автоматизирајте ги предовластувањата за депозит и ослободувајте.

Прочитај повеќе "

Лента

Интеграцијата на Зевоу со Стријп нуди 3-Д врски за плаќање за да се спречи измама, да се автоматизираат предупредувања за обезбедување депозити и обновување на процесите.

Прочитај повеќе "
Дојдете до врв

Капка ни линија