en

Интеграција на iFrame & Zeevou

Користете iFrame на Зеву и вметнете го нашиот додаток за пребарување на вашиот Wix почетна страница или која било друга веб-страница на трети страни што можеби веќе сте ја поставиле. Интеграцијата iFrame и Zeevou ви овозможува да ги пренасочите вашите гости на страницата со резултати од пребарување на нашиот мотор за резервации.

Карактеристики на интеграција

Вметнете виџет за пребарување на вашата почетна страница на Wix или на која било друга веб-страница на трети страни
Непречено пренасочувајте гости кон моторот за резервирање на Зеву
Дозволете вашите гости да резервираат веднаш со вас
Добијте повеќе директни резервации што течат во вашиот ПМС

Дозволете ни да го направиме тешкото кревање за вас!

Автоматизирајте го вашиот бизнис и добијте време да растете.

Дојдете до врв

Капка ни линија