en

Интеграција на Opayo By Elavon & Zeevou

Opayo од Елавон - порано Sage Pay - е водечки независен давател на услуги за плаќање (PSP) во Европа и е една од најверните брендови за плаќање. Прифатете и обработувајте плаќања едноставно, брзо и безбедно на Интернет, преку телефон или со машински картички со услугите за плаќање на Opayo од Елавон и 24/7 поддршка. Исто така, им дава на вашите клиенти поголем избор со Бесконтакт, Apple Pay, Интернет, Телефон и уште повеќе одлични опции за плаќање што одговараат на вашите потреби.

Карактеристики на интеграција

3D безбедни врски за спречување измама
Пред-овластувања за автоматско обезбедување
Процесирајте ги депозитите за безбедност во Зеевоу
Наплата на процесите во Зевоу

Дозволете ни да го направиме тешкото кревање за вас!

Автоматизирајте го вашиот бизнис и добијте време да растете.

Дојдете до врв

Капка ни линија