en

Интеграција во PayPal и Zeevou

Нашата отворена платформа за дигитални плаќања им дава доверба на 277 милиони активни сопственици на сметки на PayPal да се поврзат и да реализираат трансакции на нови и моќни начини, без разлика дали се на Интернет, на мобилен уред, апликација или лично. Преку комбинација на технолошка иновација и стратешко партнерство, PayPal создава подобри начини за управување и придвижување пари и нуди избор и флексибилност при испраќање плаќања, плаќање или плаќање.

Карактеристики на интеграција

3D безбедни врски за спречување измама
Пред-овластувања за автоматско обезбедување
Процесирајте ги депозитите за безбедност во Зеевоу
Наплата на процесите во Зевоу

Дозволете ни да го направиме тешкото кревање за вас!

Автоматизирајте го вашиот бизнис и добијте време да растете.

Дојдете до врв

Капка ни линија