en

Интеграција со WordPress и Zeevou

Приклучокот на Zeevou ќе ви овозможи да ја поврзете вашата веб-страница на WordPress со моторот за резервации на Zeevou, доколку сакате да одите со веб-страницата WP што веќе ја поседувате и да потрошите многу време и пари. Приклучокот им овозможува на вашите гости беспрекорно да се пренасочат кон страницата со резултати од пребарување на Зеву, дури и без да знаат дека се надвор од вашата веб-страница на WordPress.

Карактеристики на интеграција

Непречено пренасочувајте гости кон моторот за резервирање на Зеву
Инсталирајте професионално поле за пребарување на вашата веб-страница
Дозволете вашите гости да резервираат веднаш со вас
Добијте повеќе директни резервации што течат во вашиот ПМС

Дозволете ни да го направиме тешкото кревање за вас!

Автоматизирајте го вашиот бизнис и добијте време да растете.

Дојдете до врв

Капка ни линија