en

Ние предизвикуваме возбуда од глобално ниво!

Нема повеќе провизии, нема повеќе посредници.

Италијански Трули
(Заштедете до 80% со годишно ниво)
ГОДИШНО
МЕСЕЧЕН
Курсот на девизи се заснова на Европската централна банка и може да варира од време на време. Цената е индикативна само.
ПЛАН ПЛАН
План за покровителство
Сите платени регистрации имаат гаранција за враќање на парите од 30 дена.
АПАРТМАНИ / КОТАГИ / ДОМА
од £19.95 22.25 $25.04 $36.67 / единица / месечно
Б & Б / ГУСТУЗ / ХОТЕЛНИ СОБИ
од £4.95 5.52 $6.21 $9.10 / единица / месечно

£ $ $
£ $ $
АПАРТМАНИ / КОТАГИ / ДОМА
од £39.95 44.55 $50.56 $73.16 / единица / месечно
Б & Б / ГУСТУЗ / ХОТЕЛНИ СОБИ
од £24.95 27.83 $31.58 $45.69 / единица / месечно
Број на единици:
 • Бесплатна веб-страница за директна резервација
 • Платформи за резервации без провизии
 • Централизиран календар со повеќе единици
 • Процес на автоматизирана резервација
 • Автоматски систем за далечинско пријавување
 • Автоматски 3-Д безбедни врски за плаќања
 • Автоматски депозити за безбедност
 • Целосно унифицирано сандаче (е-пошта и СМС)
 • Двонасочна API-синхронизација (2+ канали)
 • Бело обележување на доменот
 • Известување во реално време
 • Управување со домаќинството
 • Управување со одржување
 • Пријави за вработените и сопствениците
 • Премиум поддршка
 • Премиум пристап до академијата Зеву
БЕСПЛАТЕН ПЛАН
Евангелистички план
Целосно бесплатен (БЕЗ фаќања)
£ 0.00 € 0.00 $ 0.00 $ 0.00 / единица / месечно
 • Бесплатна веб-страница за директна резервација
 • Платформи за резервации без провизии
 • Централизиран календар со повеќе единици
 • Процес на автоматизирана резервација
 • Автоматски систем за далечинско пријавување
 • Автоматски 3-Д безбедни врски за плаќања
 • Автоматски депозити за безбедност
 • Автоматски комуникации
 • Двонасочна синхронизација на iCal
 • Бело обележување на доменот
 • Известување во реално време
 • Управување со домаќинството
 • Управување со одржување
 • Пријави за вработените и сопствениците
 • Премиум поддршка
 • Премиум пристап до академијата Зеву

Имате прашања?
Имаме одговори.

Имаме две групи цени во зависност од видот на единицата. Собите чинат помалку од становите. Цената по соба на Месечниот план за покровителство е 24.95 GBP по единица. Цената по стан на Месечниот покровител план е 39.95 GBP единица. Нема масовни попусти на месечниот план.

Со обврска кон Годишниот план за покровителство, можете да имате корист од рефус попусти со зголемувањето на бројот на единици. На пример, ако се пријавите за неколку стотици соби, цената по соба ќе биде 4.95 GBP по единица месечно. За становите, цената паѓа до 19.95 GBP по единица месечно за стотици единици.

Да, Zeevou ви наплаќа само фиксен надомест по единица секој месец, и нема такси за поставување, такси за обука, додатоци, додатоци или завртки.

Да, ги прифаќаме сите главни кредитни картички, вклучително и AMEX, затоа решете ги тие поени!

Не! Убавината на нашиот Месечен пакет е тоа што можете да откажете во кое било време со едноставно известување од 30 дена.

Да, ние обезбедуваме попуст за купување на големо на годишни претплати. Колку повеќе единици имате, толку поевтино станува по единица.

За да станете покровител на Zeevou, кликнете на вашето корисничко име од горниот десен агол на Zeevou Hub, кликнете на My Contract и направете ги потребните измени.

Да Како знак на наша доверба во одличноста на она што го нудиме, ќе ви овозможиме да добиете целосна наплата доколку одлучите дека Зеево не е вистинското решение за вас. Затоа, сите пријавувања доаѓаат со 30-дневна гаранција за враќање на парите. Ако одлучите да откажете кој било план за покровител во рок од 30 дена по пријавувањето, ќе ви биде комплетно вратена сумата.

Не - дури и на нашиот годишен пакет вие обврзувате само за годината, но сепак плаќате на месечна основа.

Единица може да биде или стан или куќа ако ја изнајмувате како единствена или посебна просторија ако работите со куќа за гости, ноќевање со појадок или хотел.

Зеву нуди крајно решение за даватели на услуги за изнајмување на станови и одмори. Ова вклучува систем за управување со имот (ПМС), централен систем за резервации (СМС), управувач со канали (СМ) и цела низа други корисни функции кои обично не ги обезбедува софтверот за угостителство, како што е управување со задачи, за да ви помогне што е можно повеќе во автоматизирање на работењето и рационализирана обработка на резервации што бара минимален придонес од себе.

Не, во Зеву сме горди што можеме да им служиме на деловните активности за угостителство на глобално ниво.

Доколку сте задоволни со вашето искуство со Зеву и сакате да го поддржите семејството во кое сте се приклучиле, можете да ги упатите пријателите на Зеву и да добиете кредит од 20 GBP за секој што станува Покровител. Имајте предвид дека поради нашата 30-дневна гаранција за враќање на парите, кредитот ќе се примени на вашата сметка само откако ќе помине тој период по пријавувањето на вашето упатување.

Стратегија за нови цени, нови ветувачки можности!

Препорачуваме да се пријавите на годишниот план на Зеву за уживање во намалени цени за сите ваши единици. Како што се зголемува вкупниот број на единици, месечната стапка за секоја опаѓа. Создадовме систем на цени за да го направиме управувањето со имотот остварливо и плодно.

Уште не сте убедени?

На Зеву, работите ги правиме многу поинаку! Резервирајте бесплатно демо со нас и еден од нашите посветени и пријателски менаџери за ангажман на партнери ќе ви покаже како Зеево ги олеснува вашите поени за болка.

Заклучен во договор?

Не грижи се, имаме решение и за тоа. Zeevou ќе ги покрие сите постоечки трошоци за софтвер за договор (до вредноста на претплатата за претплата на Zeevou), така што не мора да седите околу чекајќи да ви истече тековниот договор пред да го вклучите. Контактирајте не денес и започнете да ја славите вашата слобода!

   *** Колку повеќе единици имате, толку помалку треба да плаќате за секоја единица *** 30-дневна гаранција за враќање на парите за сите регистрации ***
                             *** Колку повеќе единици имате, толку помалку треба да плаќате за секоја единица *** 30-дневна гаранција за враќање на парите за сите регистрации ***
Дојдете до врв

Капка ни линија

Дали знаевте тоа

ДАЛИ ТИ

ЗНАЕТЕ ДЕКА ...

Сите покровители на Zeevou можат да уживаат во премиум пристап до Академија Зееву бесплатно?

30 дена враќање на парите

Сите пријавувања на Планот за покровител на Зеево имаат 30-дневна гаранција за враќање на парите?

КОВИД-19 попуст

За време на пандемијата COVID-19, можете да плаќате месечно. Дури и ако го изберете Годишниот план за покровител?

Повеќе единици попуст

Според Годишниот план за покровител, колку повеќе единици имате, толку помалку пари треба да платите по единица?