en

Патоказ на Зевоу

Патоказот на Зеву е полн со возбудливи одлики и изненадувања. Ние постојано се стремиме да бидеме во првите редови на индустријата со унапредување на нашата понуда и да ги надминеме границите на она што е можно.

Предметите на нашиот патоказ за развој на одлики имаат приоритет врз основа на повратните информации добиени од нашата струја Патрони. Одржуваме тринеделен Форум за домаќини на партнери, каде што соработуваме со нашите домаќини на партнери и се обидуваме да откриеме кои карактеристики се најважни за нив. Врз основа на ова, ние се обидуваме да добиеме чувство за кои задачи се потребни поитно, и го користиме за да го информираме редоследот по кој работиме на карактеристиките во нашето следно издание.

На долг рок, се надеваме дека ќе можеме да развиеме систем што ќе ни овозможи уште повеќе да го демократизираме овој процес и попрецизно да го следиме интересот за различни карактеристики.

Нашиот тим магионичари е многу ефикасен во тоа што го работи. We собраа некои од најдобрите таленти таму и изградија два тима на програмери кои работат според рамковната методологија на Скрам. Да имаме два домашни посветени тима на програмери значи дека можеме многу брзо да се прилагодиме на променливите побарувања на пазарот и ефикасно да одговориме на барањата на корисниците. Ние работиме во тринеделни циклуси наречени спринтови и ја ажурираме патоказот еднаш во спринт за да ви дадеме идеја за тоа што работиме во тековниот спринт (означен како „Во тек“), што е закажано „Следно“ (1- 3 спринтови од сега) и „Наскоро“ (4-12 спринтови далеку).

Ние се обидуваме да бидеме што е можно транспарентни во она на што работиме, како такво, го објавуваме нашиот патоказ за сите да го видат. Патоказот е агилен и флексибилен, што значи дека би можеле да одлучиме да ги придвижиме работите доколку одлучиме дека приоритетите се менуваат. Следните и наскоро делови се главно индикативни. Во колоната „Во тек“ е утврдено она што го поставивме како цел да работиме за тековниот спринт. И покрај тоа што не можеме да ветуваме дека сите карактеристики ќе бидат испорачани на секој спринт, ние даваме се од себе секогаш да ги исполниме целите што си ги поставивме на самите себе.

Доколку имате какви било предлози, придружете се на нашиот следен Форум за домаќини на партнери. За кратко видео објаснувач за Зеву, кликнете овде.

Во тек

Интеграција на Зеву со Запиер за да се обезбеди пристап до лесно поставување на работни текови и поврзување со 2000+ апликации.

Поголема флексибилност во начинот на кој домаќините управуваат со своите претплати на Zeevou, вклучувајќи надградби / деградирања, промени во деталите за наплата, итн

 • Дозволете поставување правила засновани врз различни услови за динамично менување на цените, минимален и максимален престој, управување со сирачиња ноќи и затворање на врвните датуми на каналите.
 • Стоп за продажба и запирање на е-пошта за потврда на резервација што се активираат за време на поставувањето.
 • Овозможи за мапирање со повеќе резервации за незабележани резервации од типот единица.
 • Испратете ја конфигурацијата на креветот за секоја резервација до домаќинот
 • Додадете можност за додавање белешка за секоја задача испратена до домаќинот
 • Дозволете прилагодување на времето од денот кога известувањата се испраќаат до домаќините за нови задачи
 • Прегледајте ги правописните грешки во постојните стандардни обрасци за е-пошта
 • Поедноставете креирање на брендирани прилагодени обрасци за е-пошта
 • Креирајте стандардни обрасци за пред-одјавување и запишување

Подобрете го дизајнот на страницата за имот на веб-страницата за директна резервација. Одделете ги сликите според типот на единицата.

Додадете даноци како концепт на резервации и додатоци.

Интегрирајте се во рекламите за хотели на Google.

Подобрете ја брзината на вчитување за различни страници на веб-страницата за директна резервација.

Следна

Основна апликација за мобилни телефони за да им овозможи на домаќините да управуваат со резервациите во движење преку апликација за мобилна телефонија.

Дозволете избор на план за цени при разделување на резервација за да се осигурате дека може да се избере точниот.

 • Направете полесно да наведете додаток за чистење за секој тип единица
 • Автоматизирајте го процесот на плаќање за додатоците што бараат одобрување од администраторот
 • Ограничете ја продажбата на додатоци за рано пријавување и за пријавување за доцнење за промени во истиот ден
 • Додадете повеќе полиња за да бидете ревидирани во историјата на промените

Дозволете креирање на сопствени задачи и засилено управување со задачите.

Интегрирајте ја Зевоу со Книги книги преку Интернет.

Дозволете автоматизација околу условите за плаќање и политиките за откажување.

Прикажете го вкупниот број на резервирани ноќевања, вкупниот број на достапни ноќи и просечната должина на престојот за избраниот период. Овозможете извештајот да се извршува повеќе од еден месец во исто време и обезбедете приказ за споредба на графиконот од еден месец.

Дозволете за претворање на блокиран датум во резервација.

Наскоро

Дозволете групни резервации и во однос на повеќе единици за ист сет на датуми, како и во периодични резервации од Пон-Петок. Овозможете спојување на фактури за различни резервации во една резервација.

 • Овозможете клонирање на правилата за активирање
 • Додадете правила за активирање засновани на гости
 • Додадете правила за активирање засновани на задачи
 • Овозможете услови во текот на неделата
 • Додадете нераспределена резервација како променлива

Способност за клонирање на единица.

Рачно спојување на профилот на гостин.

Надградете го партнерството со ленти на OAuth 2.0.

Дозволете бришење на резервацијата.

Beе работиме на сет на одлики за да ви овозможиме да доделите задачи на персоналот за одржување и да им овозможиме да ги прегледуваат овие и да ве ажурираат за нивниот напредок преку апликацијата за мобилни телефони.

Дозволете администраторот на организацијата сами да го смени името на нивната организација.

Обезбедете врска до резервацијата во ОТА во е-пораката за потврда на Зеву за нови резервации.

Создадете два нови статуса на резервација - прашања и понуди. Истрагата не треба да ја блокира достапноста, додека понудата треба.

Развијте одлики за да ги водите домаќините кои се приклучуваат на Зеево преку процесот на поставување.

Дозволете бришење на додаток.

Дозволете прилагодување во формат на датум на извоз на CSV / Excel.

Подобрување на алгоритмот за пребарување за веб-страниците за резервации за да се прикажат не само точните совпаѓања на имињата на градовите, туку и да се прикажат својствата во близина на терминот за пребарување / поштенскиот код што се бара.

Beе работиме на подобрување на брзината на вчитување на веб-страниците за резервации.

Овозможува прилагодување на кои додатоци треба повторно да се креираат при продолжување на резервацијата.

Дозволете за деактивирање на типовите единици.

Овозможува бришење на единиците и видовите единици под одредени услови.

Осигурете се дека се користи адреса на зграда наместо адреса на имот за згради со повеќе својства (со различни адреси).

Развијте страница за да им дозволите на гостите да се отпишат од е-пошта за маркетинг.

Овозможете откажување од безбедносен депозит и / или правила за потврда на лична карта за гости поврзани со одредена корпорација.

Дозволете креирање на тим во профилот на персоналот.

Дозволете за дистрибуција на објави на блогови преку Zeevou Direct.

 • Дозволете за извоз на R&A Календар.
 • Овозможување датуми за затемнување за да се исклучат одредени датуми од промоциите.
 • Овозможете промена на датумот на започнување во R & A Календарот.
 • Овозможете блок во заднина за да дозволите блокирање на датумите дури и ако тие се преклопуваат со постојните резервации.
 • Наведете прозорци за претходна резервација со времиња на отсекување.
 • Дозволете спецификација на R&A по канал.
 • Автоматско блокирање x дена по одјавувањето.
 • Дозволете прилагодување на дополнителни такси за гости преку ноќ.
 • Дозволете филтрирање според соодветниот датум во дневникот за достапност.
Дојдете до врв

Капка ни линија