en

Регистрирај се

Сега, кога напредувавте досега, сте на само неколку кликови од отворањето свет на крајна автоматизација и директни резервации за изнајмувања за одмори или сервисирани станови. Регистрирајте се сега како евангелист или покровител и отклучете ги многуте функции за револуција во вашиот бизнис. 

Откако ќе се регистрирате како Покровител, ќе ви биде доделен Менаџер за успех на партнерот, кој ќе ви помогне во одобрувањето на изнајмувањата. Со пријавување, вие исто така се придружувате на Револуцијата за директно резервирање!

Добредојдовте во Зевоу

Изберете план
Тоа најдобро им служи на вашите потреби
Покровител

Покровител

(Премиум план)

OR

Евангелист

(Бесплатен план)

Веќе сте член? Логирај се

Сè уште не сте сигурни кој план да изберете? Посетете ја нашата Страница за цени

Треба да дознаете повеќе за Зеву? Побарајте А. Бесплатно демо

Треба да дознаете повеќе за тоа што го нуди Зеву? Побарајте А. Бесплатно демо

Пријавете се сега

Сега, кога напредувавте досега, сте на само неколку кликови од отворањето свет на крајна автоматизација и директни резервации за изнајмувања за одмори или сервисирани станови. Регистрирајте се сега како евангелист или покровител и отклучете ги многуте функции за револуција во вашиот бизнис. 

Откако ќе се регистрирате како Покровител, ќе ви биде доделен Менаџер за успех на партнерот, кој ќе ви помогне во одобрувањето на изнајмувањата. Со пријавување, вие исто така се придружувате на Револуцијата за директно резервирање!

Изберете план
Тоа најдобро им служи на вашите потреби
Покровител

Покровител

(Премиум план)

OR

Евангелист

(Бесплатен план)

Веќе сте член? Логирај се

Сè уште не сте сигурни кој план да изберете? Посетете ја нашата Страница за цени

Треба да дознаете повеќе за тоа што го нуди Зеву? Побарајте А. Бесплатно демо

План за покровителство

Евангелистички план

Дојдете до врв

Капка ни линија

Дали знаевте тоа

ДАЛИ ТИ

ЗНАЕТЕ ДЕКА ...

Сите покровители на Zeevou можат да уживаат во премиум пристап до Академија Зееву бесплатно?

30 дена враќање на парите

Сите пријавувања на Планот за покровител на Зеево имаат 30-дневна гаранција за враќање на парите?

КОВИД-19 попуст

За време на пандемијата COVID-19, можете да плаќате месечно. Дури и ако го изберете Годишниот план за покровител?

Повеќе единици попуст

Според Годишниот план за покровител, колку повеќе единици имате, толку помалку пари треба да платите по единица?