en

PMS anu meunang penghargaan & Manajer Saluran

Zeevou mangrupikeun Sistem Manajemén Harta sareng Channel Manager anu ngajadikeun otomatis ampir sadaya bidang bisnis jangka pondok anjeun, ngaoptimalkeun prosés, sareng ngaminimalkeun kasalahan manusa.

Fitur Anu Bakal Transformasi Usaha Anjeun Sakali Sareng Sadaya

Ngajadikeun otomatis prosés anjeun
sareng Duduk Deui

Zeevou ngahijikeun sareng sababaraha rupa mitra pikeun ngaktipkeun anjeun ngajadikeun otomatis unggal aspék bisnis silaturahmi anjeun ti harga, ka tamu séting, komunikasi sareng akuntansi.

Naon Anu Ngajantenkeun Urang Béda?

Tim kami di Zeevou parantos ngembangkeun sababaraha fitur unik, dumasar kana tanggapan ti pangguna kami anu ngamungkinkeun produk pikeun nyumponan sarat kahirupan nyata. Kami yakin kana inovasi, efisiensi, sareng kamekaran. Kami ngembangkeun, mekar sareng ngalakukeun hal-hal ku cara anu unik. Pikeun milarian terang naon anu ngabédakeun urang tina persaingan, ketok tombol di handap.

Lebarkeun Jangkauan Anjeun
ku Nyambungkeun kana 200+ Saluran

Eusian wengi kosong anjeun ku daptar sewa anjeun dina saloba saluran sabisa bari nyingkahan overbookings. Bagikeun harga sareng kasadiaan anjeun ku sababaraha klik kana langkung ti 200 saluran mitra kami ngalangkungan kapasitas koneksi 2 arah API Zeevou anu kuat, real-time, XNUMX arah.

Kunaon Zeevou

ngajadikeun otomatis

Otomatisasi naon anu urang unggulan! Mimitian kalayan ngamuat properti anjeun dina Zeevou, atur harga anjeun, kasadiaan, sareng kaitkeun saluranna. Ngahémat waktos admin sareng investasi éta dina kamekaran. Teras calik, santai, terasrasakeun!

tumuwuh

Siap tumuh sareng skala usaha anjeun? Hayu Zeevou ngajadikeun otomatis tugas sareng prosés sadunya anjeun. Anjeun ngan ukur fokus dina ningkatkeun kauntungan anjeun. Hayu urang ngalakukeun ngangkat beurat pikeun anjeun. Kesederhanaan sapertos kitu!

Ngaruksak

Zeevou sanés ngan ukur PMS sareng manajer saluran. Kami ngeunaan ngirangan kagumantungan anjeun ka OTA. Hayu urang gabung, ngaganggu industri sareng sadar Revolusi Pesanan Langsung! Kasempetan sapertos kitu!

Gabung sareng Platform Pesenan Langsung Gratis Kami

Daptar sipat anjeun dina Zeevou Direct sareng nonton artos anu pantes tina pesenan langsung ngalir kana kantong anjeun. Naha anjeun terang yén kaseueuran platform pemesanan gaduh biaya 15-25%? Kalayan Zeevou Direct, duanana host sareng tamu kéngingkeun tawaran anu langkung saé kusabab henteu aya pihak katilu anu tetep. Tambih Deui, henteu aya inpo kontak host sareng tamu anu dicekel, janten anjeun bakal ngagaduhan komunikasi langsung, langsung. Daptar gratis ayeuna sareng bantosan kami pikeun nyadar Revolusi Pesanan Langsung! Henteu nganggo kabel!

Pakét Harga-kanggo-artos pikeun Sadayana Kabutuhan

Teu aya komisi, teu aya perantara, teu aya biaya anu disumputkeun!

pingpinan

pingpinan

(RENCANA PREMIUM)

Kemungkinan pikeun Panyekel teu aya tungtungna. Unleash kakuatan pinuh Zeevou ku ngalanggan rencana bulanan atanapi taunan urang sareng nyésa sésana ka kami. Akses sadayana anu ditawarkeun PMS Zeevou's, manager saluran, sareng mesin booking. Ngarasakeun kaistiméwaan teu aya watesna sareng bersantai.

Evangelist

(RENCANA GRATIS)

Kéngingkeun halaman wéb booking langsung anu ramah SEO sareng daptar nyéwaan anjeun dina platform pemesanan gratis komisi kami, Zeevou Direct. Ngajadikeun otomatis ngolah pemesanan langsung anjeun. Gabung kakuatan dinten ieu sareng bantosan jaringan kami tina Mitra Host ngalegaan jangkauan kami!

Hiji Kecap pikeun Panyekel Taunan

Beuki seueur unit anjeun, kirang anjeun kedah mayar unggal unit.

Naon Anu Hos Mitra Kami Ngomong Ngeunaan Kami

Mimiti, kuring pikir jasa sareng ngabantosan anjeun nampi ti Zeevou ngan ukur hebat. Sesi pasantrén, langsung kontak WhatsApp ka palatih anjeun, pangirim Facebook ogé obrolan online dina situs Zeevou. Anjeun teu tiasa naros seueur deui. Sapertos anu sanés, peryogi sababaraha kali pikeun ngalakukeun naon-naon dugi ka anjeun biasa éta sareng kuring ayeuna mendakan ayeuna tiasa napigasi Zeevou tanpa peryogi tulisan pitulung sareng FAQ anu ogé pakakas anu luar biasa pikeun dianggo upami anjeun hoyong nyobian hal-hal dina anjeun. sorangan sareng ngadidik diri. Éta ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun tina Konci konci, jadwal beberesih, email otomatis sareng seueur deui sareng kuring resep pisan kuring mendakan Zeevou sareng ngalakukeun panilitian kuring sateuacan angkat sareng anu sanés.
Kami parantos nganggo Zeevou salami sababaraha minggu sareng kauntungan anu menonjol pikeun kuring kedah janten jasa. Tiasa buku demonstrasi sajam mangrupikeun mimiti anu saé pikeun perjalanan Zeevou kuring anu dituturkeun ku sési kapal dina 1.5 jam sareng kuring tiasa pesen kontak kuring di Zeevou iraha kuring resep. Janten énggal dina industri jasa dilayanan éta pikasieuneun sareng Zeevou sanés platform anu gampang pikeun dicarioskeun, tapi visi anu lami pikeun perusahaan ditambah ku layanan palanggan hartosna kuring terang kuring kéngingkeun artos artos kuring!
Abdi tiasa nyarios sareng sadayana kajujuran Zeevou parantos ngarobih kahirupan kuring! Saatos ngalangkungan 5 manajer saluran dina bisnis Akomodasi Layanan abdi dugi ka ayeuna, kuring akhirna mendakan pas pikeun bisnis urang. Sacara sederhana, Zeevou ngajantenkeun hal-hal saderhana pisan! Éta gancang, éta sooo saderhana dianggo. Kusabab gabung sareng Zeevou kuring gaduh langkung seueur waktos kanggo pokus kana bisnis kuring tibatan aya di jerona! Salaku bisnis SA kami balik deui kana kampanye langsung buku. Zeevou ngabantosan anjeun ngalakukeun ieu. Dukungan anu sayogi luar biasa, upami kuring naroskeun patarosan dina grup pangguna Facebook kuring gaduh jawaban sababaraha menit. Zeevou saleresna mangrupikeun kado pikeun panyadia Akomodasi dilayanan sibuk. Hatur nuhun!
Kuring ngamimitian nganggo enol unit tapi hoyong ngalaksanakeun hal-hal saolah-olah kuring ngagaduhan 100 pikeun mastikeun kuring tiasa skala gancang sareng épéktip. Zeevou henteu sono ngéléhkeun ngeunaan ngatur saluran sareng ngajantenkeun konvérsi langsung langsung, hatur nuhun ka aranjeunna kami ngamankeun pesenan £ 10K ti 3 wengi tetep via Airbnb. Kamajuan sareng paningkatan anu konstan sareng aranjeunna nyandak tanggapan anu saé sareng nerapkeun perobihan anu kuring parantos nyarankeun anu matak ditingali. Malah bos lalaki nyalira henteu kabeuratan ningali nalika kuring macét. Mangrupikeun sapotong kit anu hébat sareng bakal endah dina sataun atanapi dua taun. Gabung sareng révolusi…
Zeevou parantos ngabantosan skala apartemen Cliftonvalley tina 3 dugi ka 15 unit. Zeevou mangrupikeun alat anu saé anu ngamungkinkeun urang pikeun épisién ngatur pemesanan, tamu, investor sareng kauangan kami. Integrasi sareng Signable, Xero sareng Stripe parantos nguntungkeun pisan sareng ngirangan beban padamelan urang, ngamungkinkeun urang fokus dina bidang bisnis anu sanés. Zeevou terus ningkat dina waktosna sareng gancang janten toko-hiji-komprehensif pikeun sagala aspek bisnis akomodasi servis kami. Zeevou getol ngadangukeun sareng adaptasi produk pikeun langkung pas kana kabutuhan pangguna na. Kami ngarepkeun nyobian fitur anyar anu ayeuna dina peta jalan anu lengkep.
Cara
Dave
Nicola
Oliver
Matt

Sababaraha Kalengkepan Urang

Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis