en

saluran

Manajer saluran tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun padumukan anjeun. Wengi kosong artos dialungkeun ka solokan. Nanging, upami éta kana ékstrim anu sanés, sareng anjeun kéngingkeun sababaraha seueur teuing pesenan, anjeun bakal tiasa mayar dua kali. Manajer saluran anu saé tiasa ngabantosan anjeun pikeun maksimalkeun pungsi jangkauan anjeun (sareng padumukan anjeun), bari mastikeun yén anjeun moal kaleuleuwihan buku.

Hiji lalaki damel sareng vektor top lap

Manajer saluran ngadeukeutan masalah ieu ku sababaraha cara. Di Zeevou, kami nganggo sambungan API anu kuat, real-time, 2 arah sareng langkung ti 200 saluran. Ieu ngamungkinkeun kami pikeun ngadistribusikaeun harga sareng kasadiaan anjeun dina sababaraha menit ka sadaya saluran pasangan kami. Sakali booking parantos dilakukeun, éta bakal ngalir langsung deui ka Zeevou sareng bakal memicu terkenal urang Proses Konfirmasi Pesenan 5-Léngkah. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalancarkeun pamrosésan pemesanan anjeun, henteu paduli kana saluran anu dilakukeun dina booking.

Pas hiji booking pencét Zeevou tina salah sahiji saluran, urang langsung ngamutahirkeun sadaya saluran sanés kanggo masihan terang yén kasadiaan anjeun parantos robih. Ieu ngandung harti yén unit éta moal tiasa ditunjuk deui pikeun perusahaan anjeun website sorangan, ogé dina situs sanés anu anjeun parantos kaitkeun.

Ieu mangrupikeun daptar sababaraha saluran anu kami gabungkeun. Kami ogé nyayogikeun iCal impor sareng fungsionalitas ékspor upami anjeun hoyong nyingkronkeun kasadiaan anjeun sareng OTA anu kirang dikenal atanapi situs daptar.

airbnb
2
5
4
7
8
6
9
10
11
12
13
Jeststar
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
25
45
44
Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis