en

Ngolah Pesen Otomatis

Pastikeun unggal pesenan centang sadayana kotak, henteu masalah dimana asalna.

Kami ngartos tantangan anjeun ...

Nampi pemesanan dina Airbnb lumayan gampang. Replikasi gampangna ieu di saluran sanés sareng pesenan langsung mangrupikeun tantangan. Sumawona, carita apartemén runtah seueur pisan sareng Airbnb, sabab host henteu nyarioskeun ngeunaan panineungan tamu. 

Masalah anu kasebar kadua ku saluran nyaéta cara kauangan kauangan. Kadang-kadang anjeun kedah ngumpulkeun pangmayaran anjeun nyalira, sareng nyanghareupan prospek nampi chargebacks. Sanajan saluran ngumpulkeun pamayaran ti tamu, éta biasana henteu mayar dugi saatos sumping, sahingga sacara serius ngahambat aliran kas anjeun.

Salajengna, nanganan setoran kaamanan tiasa pisan nangtang, sabab anjeun kedah mastikeun yén anjeun tos nga waiasa dana sateuacan nyerahkeun konci, sareng anjeun masih bakal ngagaduhan aranjeunna saatos pamariksaan bisi anjeun atanapi pembantu rumah tangga aya bewara masalah anu disababkeun ku tamu.

Sistem parantos kakurangan anu ngamungkinkeun anjeun ngayakeun réplika gampangna ngolah pemesanan sakumaha anu dialaman ku Airbnb, bari nambihan lapisan panyalindungan tambahan pikeun anjeun salaku host ku ngamungkinkeun anjeun nga-inpéstasi sémah anjeun pinuh sateuacan kadatangan.

Kumaha carana Zeevou's Automated Booking Processing Help?

Zeevou parantos ngembangkeun Proses Konfirmasi Pesenan 5-Léngkah anu unik anu ngalirkeun prosés sadaya pesenan henteu paduli sumberna, kalayan ngémutan kaayaan naon waé anu parantos kacumponan. Sumawona, éta mastikeun yén kaayaan naon waé anu henteu kabéjakeun kaeusi, sateuacan dipariksa tiasa lumangsung. Ieu ngandung harti yén pitunjuk paréntah moal pernah dikirim tanpa anjeun ditangtayungan pinuh salaku host.

Pas hiji booking pencét Zeevou, email dikirim ka tamu anu ngajentrekeun mana waé kaayaan anu parantos dipenuhan sareng mana léngkah-léngkahna masih beredar. Salaku conto, upami éta mangrupikeun pemesanan Airbnb, setoran pamayaran sareng kaamanan bakal ditingalikeun salaku Réngsér, padahal sesa léngkahna bakal ditandaan salaku Pinunjul. Pikeun tamu anu diulangi, verifikasi tamu bakal ditingalikeun sakumaha parantos, tapi sésana léngkah-léngkahna tetep kedah diurus ku sémah sateuacan booking ditandaan sakumaha parantos dikonfirmasi.

Nyayogikeun garis besar ekspektasi anjeun ka tamu anu langsung dina waktos pemesanan nyingkahan argumen di handap, sareng ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun tamu anu gaduh masalah ti mimiti. Proporsi ageung tamu anu gaduh masalah bakal ngartos yén anjeun hartosna usaha saatos aranjeunna ningali gelung aranjeunna kedah ngaluncatan kanggo kéngingkeun aksés, sareng tiasa nyungkeun batal diri dina tahap ieu. Dina kaseueuran kasus, naséhat kami pikeun ngantepkeun aranjeunna pikeun ngalakukeunana sareng nyobian sareng ngajual deui wengi sakumaha gancang-gancang (kami bahkan parantos ngembangkeun Jadwal kanggo fitur Pembatalan pikeun ngabantosan anjeun ngajual deui wengi nalika anjeun ngantosan pembatalan janten diolah pinuh ku saluran).

Sapertos unggal fitur di Zeevou, kami narékahan pikeun ngajantenkeun sistem kami tiasa disesuaikan pisan. Dina conto ieu hartosna anjeun tiasa mutuskeun léngkah-léngkah manajemén booking otomatis anu anjeun badé aktipkeun, bahkan bidang mana waé anu anjeun hoyong tampilkeun atanapi ditandaan salaku wajib pikeun tamu réngsé dina Léngkah 1. Kami nyayogikeun anjeun waktos langsung tinjauan dina unggal booking sareng dina daptar check-in dugi ka sabaraha tamu nampi dina ngarengsekeun masing-masing léngkah anu diperyogikeun.

Léngkah munggaran Buku Zeevou ngamungkinkeun jalma anu nempatkeun pamesanan pikeun netepkeun naha aranjeunna mesen nyalira atanapi atas nami batur, sareng ngalengkepan hiji atanapi duanana propil. Salaku bagian tina prosés ieu, kami nyumputkeun alamat email anu diteruskeun anu dikirim ka Zeevou ku saluran, sahingga mastikeun yén kami néwak alamat email anu asli pikeun tamu sateuacan aranjeunna tiasa ngaléngkah ka léngkah salajengna.

Di sagigireun ngabantosan anjeun ngaidentipikasi buku bisnis, formulir check-in digital anu lengkep kalebet léngkah ieu - dimana anjeun tiasa ngumpulkeun detil pribadi kalebet nami, alamat, sareng nomer paspor - ogé ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun perkiraan waktos kadatangan, jual heula & telat mariksa -ins, ogé ngumpulkeun ijin pamasaran patuh GDPR.

Janten, Zeevou Book ngamungkinkeun anjeun ngawangun basis data kontak anu tiasa anjeun anggo dina waktos payun pikeun kampanye email pikeun ngadorong pamesanan langsung.

Léngkah kadua, anu opsional, ngamungkinkeun anjeun nyungkeun tamu pikeun nyayogikeun inpormasi pikeun sadaya tamu anu cicing. Pikeun unggal tamu anu ditambihan, profil tamu sacara otomatis diwangun di Zeevou sareng dikaitkeun sareng pemesanan. Léngkah ieu ngamungkinkeun anjeun langkung ngeuyeuban database kontak anjeun, bari sakaligus nyayogikeun anjeun detil kontak tambahan upami anjeun ngagaduhan kaayaan darurat salami cicing sareng henteu tiasa kéngingkeun tamu pamimpin. Tamu pamimpin tiasa netepkeun kontak cadangan, janten anjeun terang saha waé palanggan anu kedah anjeun panggih dina kasus sapertos kitu pikeun kelompok ageung.

Pikeun nyingkahan rasa isin di tungtung anjeun, kami ogé ngamungkinkeun para tamu pikeun bendera salah sahiji anggota pésta éta anu henteu kedah dihubungi, fitur anu tiasa dianggo upami pamesanan éta dilakukeun salaku kejutan pikeun ngarayakeun ulang taun atanapi ulang taun kawinan pikeun conto.

Dina léngkah katilu, sémah tiasa ngaunduh draf faktur pikeun tetep sareng ngalengkepan pamayaranana ku tautan Aman 3-D. Detil kartu naon waé anu dikirimkeun kana saluran teu dipaliré ku Zeevou kacuali éta kartu virtual (VCC), sabab muatan anu tilas tiasa nimbangkeun tanggung jawab chargeback.

Proses Aman 3-D anu dianggo pikeun sadaya pembayaran hartosna yén Zeevou patuh PSD2. Ku ngagunakeun tautan pamayaran sareng 3-D dihurungkeun, tamu kedah ngabuktikeun yén aranjeunna anu asli tina kartu ku cara nuliskeun kecap akses yén aranjeunna parantos satuju sareng anu ngaluarkeun kartu, atanapi ku nuliskeun kodeu aksés sakali pikeun verifikasi. Ieu tiasa dikirimkeun ka aranjeunna boh dina bentuk pesen téks atanapi diala ngalangkungan alat anu disayogikeun ku bankna ka aranjeunna. 3-D Pembayaran aman mindahkeun seueur tanggung jawab panggunaan kartu anu teu sah ti padagang ka wadah kartu sareng panyadia kartu na, sahingga ngamungkinkeun auténtikasi online anu langkung kuat sareng pangirangan résiko kauangan salaku host.

Zeevou ngahijikeun sareng sajumlah pembayaran pembayaran, janten anjeun tiasa mutuskeun mana anu anjeun pikaresep pikeun dianggo. Kami ogé ngamungkinkeun anjeun ngalacak pangmayaran pikeun pasipatan khusus langsung ka anu bogana, upami anjeun kersa nganggo fitur sapertos kitu.

Nalika sesah, dimungkinkeun pikeun ngajadikeun otomatis Léngkah 1-3 nganggo campuran sistem anu sanés. Nanging, salah sahiji fitur paling unik Zeevou, nyaéta kami ngaktipkeun anjeun ngajadikeun otomatis setoran kaamanan anjeun.

Anjeun tiasa nyetél garis waktu numutkeun naon anu anjeun pikahoyong pikeun setoran kaamanan sateuacanna diidinan sareng dileupaskeun, contona ti hiji dinten sateuacan kadatangan dugi ka dua dinten saatos angkat. Tamu tiasa milih naha aranjeunna hoyong kartu anu sami sareng kartu pamayaranana atanapi kartu anu sanés anu dianggo pikeun idin kaamanan sateuacanna.

Sistem bakal sacara otomatis nyobian ngahalangan dana tina kartu numutkeun kana garis waktos anu parantos ditangtoskeun, nalika gagal, tamu bakal dipenta pikeun ngalebetkeun deui detil kartu. Upami anjeun kedah ngeusi batre kana setoran kaamanan pikeun ngarusak aturan imah atanapi karusakan fisik, anjeun bakal tiasa ngalakukeun éta bahkan tanpa kedah ninggalkeun Zeevou.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nganggo gateway pembayaran anu sanés pikeun setoran kaamanan kana anu dianggo pikeun pamayaran.

Pikeun mastikeun yén anjeun leres-leres dijaga bisi aya anu lepat, kami parantos ngembangkeun integrasi Daptar, platform e-signature. Ieu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun istilah sareng kaayaan anjeun anu ditandatanganan sacara digital ku tamu. Dina waktos anu sami, anjeun tiasa nyungkeun tamu pikeun ngunggah hiji atanapi sababaraha file sapertos versi anu dipindai tina paspor / KTP, atanapi poto kartu na (upami ieu janten prosedur anu anjeun pikahoyong - anjeun panginten badé parios dua kali legalitas ngalakukeunana dina yurisdiksi anjeun). Sadaya inpormasi anu dikumpulkeun énkripsi ku Signable, mastikeun yén anjeun henteu lepat tina sarat GDPR.

Sakali tamu parantos nandatanganan istilah sareng saratna, kami bakal ningalikeun ieu di Zeevou, sareng anjeun bakal dikirim email sareng salinan témplat anu réngsé. Saatos mariksa tandatangan, KTP, sareng mastikeun yén anjeun resep kana pamesanan sacara gembleng, anjeun tiasa nyirian tamu salaku ID Diverifikasi di Zeevou. Salaku bagian tina prosés ieu anjeun panginten badé mariksa naha panji tamu lokal nunjukkeun pikeun pamesanan di Zeevou, sareng naha aya bendera panipuan ditampilkeun dina gerbang pamayaran upami tamu dibayar ku kartu.

Sakali tamu diverifikasi ID, upami aranjeunna bakal uih deui kana salah sahiji pasipatan anjeun kapayunna, aranjeunna moal diwajibkeun ngaliwat prosés verifikasi kadua kalina.

Panempoan unggal booking tunggal, ogé daptar check-in, nyayogikeun tinjauan sabaraha tamu parantos sumping dina ngarengsekeun prosés booking otomatis. Sumawona, dina halaman pemesanan anjeun ogé bakal ditingalikeun peringatan tamu lokal upami pertandingan dideteksi antara nami kota tamu sareng nami properti sareng upami pamesanan henteu ngagaduhan perusahaan anu pakait sareng éta (nunjukkeun tamu bisnis) .

Fitur Patali

Tamu Vetting

Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis