en

Markup Channel

Tambihkeun markup kana harga anu dikirim ka masing-masing OTA sareng platform booking kanggo kéngingkeun kauntungan anu sami pikeun unggal booking.

Kami ngartos tantangan anjeun ...

Panyedia silaturahmi anu mutuskeun nyebarkeun inventarisna ngalangkungan situs pihak katilu dina kaseueuran kasus tungtungna mayar komisi. Sanaos sababaraha hotél tiasa mutuskeun ngulu biaya anu aya hubunganana, manajer nyéwa pakansi anu langkung cerdas sareng operator apartemen anu dilayanan panginten hoyong ngabedakeun harga na dina unggal kanal pikeun ngagaleuh komisi tambihan anu dijaga ku agén.

Salaku conto, bari Airbnb ngan ukur ngeusi 3% ka host, Expedia di sisi séjén ngeusi 18%. Pikeun ngarobih bédana dina tingkat komisi ieu, seueur host anu hoyong nambihan markup ku kanal nalika nganggo manajer saluran.

Kumaha carana Zeevou's Channel Markup Help?

Zeevou urang Manajer Saluran ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan markup kanal nalika ngahubungkeun OTA pihak katilu sareng platform booking. Anjeun tiasa nambihan perséntase atanapi jumlah tetep per wengi per kanal, atanapi anjeun tiasa nganggo gabungan anu dua. Hal ieu ngamungkinkeun host pikeun kéngingkeun jumlah anu sami tina unggal pemesanan, henteu paduli ti mana datangna booking.

Alternatipna, nganggo promosi fitur, host tiasa diskon harga anu diémbarkeun dina halaman wéb sorangan berkat margina laba anu langkung luhur yén aranjeunna tiasa ngabijilkeun bagian tukang pesenan langsung. Salajengna, upami anjeun kersa ngawatesan palanggan anu kéngingkeun kauntungan tina diskon sapertos kitu ka pamesan anu langsung, anjeun tiasa ngaluarkeun kode voucher bakal dilebetkeun ku sémah saatos kaluar pikeun nguntungkeun tina diskon.

Dina raraga ngabantosan host anu beroperasi dina yurisdiksi dimana aturan parity rate dilarapkeun, Zeevou parantos ngembangkeun fitur anu aya hubunganana sareng tiasa ngatur sababaraha rencana tingkat pikeun jinis unit anu sami. Maka anjeun sacara selektif tiasa ngadistribusikaeun sababaraha kana halaman wéb langsung anjeun nyalira, nerapkeun istilah anu rada béda kana pesenan supados henteu lepat tina larangan anu ditetepkeun ku perjanjian anu dicekel ku OTA.

Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis