en

Manajemén beberesih

Otomatiskeun manajemén beberesih anjeun - naha éta sareng padamelan di bumi atanapi ku cara ngontrak ka perusahaan pembersih outsourcing
beberesih

Kami ngartos tantangan anjeun ...

Dina skénario anu paling gampang, perusahaan anu beberesih atanapi perusahaan beberesih anu jaga meresihan harta tanah. Aranjeunna kedah gaduh aksés kana kaping sareng waktos miang sareng waktos miang, detil sabaraha tamu bakal cicing, kumaha ranjangna kedah disiapkeun, sareng naon waé paménta tamu khusus. Syarat pikeun tamu anu ditampi tiasa ngarobih dugi ka titik kadatangan, janten di sagigireun ngawartosan pembantu rumah tangga nalika pemesanan sumping, aranjeunna ogé kedah dijaga diperbarui tina perobihan naon waé. Ieu sadayana nyéépkeun waktos pisan.

Sumawona, perusahaan manajemén sewa pakansi anu langkung ageung kalayan sipat di sababaraha lokasi biasana nganggo sababaraha pembantu rumah tangga perusahaan pembersih, sareng kedah berolahraga unggal dinten anu mana anu bersih, tim atanapi perusahaan kedah ngurus anu mana anu bersih. Malah dina kasus dimana cleaner tiasa lebet pikeun ningali kalénder, kaseueuran PMSes henteu nawiskeun kamampuan manajemén tugas anu langkung maju, nyingkirkeun penjadwalan beberesih parantosan kanggo tetep langkung lami sareng ngerjakeun tugas-tugas anu kedah dilakukeun ku host, sahingga sacara rutin nyandak seueur waktosna sareng admin.

Kumaha carana Zeevou's Clean Management Pitulung?

Tugas rumah tangga sacara otomatis dihasilkeun di Zeevou, duanana pikeun dipariksa-kaluar sareng pikeun nyéépkeun tengah-tengah. Pembersihan tengah-tengah sami-sami jarakna sapanjang waktos cicing, janten dina waktos dalapan wengi reservasi dina harta bumi kalayan pembersihan mingguan contona, tugas rumah tangga bakal dijadwalkeun 4 dinten.

Pikeun unggal pembantu rumah tangga anjeun tiasa nangtoskeun kasadiaanna salami saminggu, sareng ngaitkeun aranjeunna sareng sipat khusus kalayan urutan anu diutamakeun. Rumah tangga ogé tiasa nyuhungkeun daun ngalangkungan aplikasi sélulér upami peryogi sababaraha jam / dinten. Sakali admin nyatujuan cuti, kasadiaanna parantos diénggalan.

Kami parantos ngembangkeun algoritma alokasi anu canggih pisan anu nyobian ngaoptimalkeun alokasi tugas rumah tangga ka pembantu rumah tangga dumasar kana waktos check-out sareng check-in, kasadiaan anu ditangtoskeun pikeun masing-masing anu langkung bersih dina sistem, rata-rata waktos anu diperlukeun pikeun ngabersihkeun masing-masing unit sareng waktos perjalanan antara pasipatan.

Alokasi tugas pembantu rumah tangga ditandaan salaku samentawis dugi ka waktos cut-off anu tiasa disesuaikan dina sonten sateuacan tugas parantos ditangtoskeun. Dina tahap éta, pembantu rumah tangga nampi bewara ngeunaan alokasi na. Anjeun tiasa sacara manual nolak pembantu rumah tangga anu dialokasikan pikeun tugas.

Rumah tangga tiasa ningali padamelan dina padamelanana app mobile kalebet status, waktuna, sareng catetan naon waé anu anjeun tinggaleun pikeun aranjeunna. Sakali aranjeunna jam, sistem néwak waktos sareng lokasi na, sareng sami ogé nalika aranjeunna parantos réngsé tugas. Anjeun tiasa nyayogikeun pembantu rumah tangga pikeun moto unggal kamar anu dikhususkeun dina sistem pikeun unit éta (jinis unit). Aranjeunna henteu kénging unggah poto pikeun nyegah poto anu dicandak dina bersih anu sanés dianggo deui. Upami aranjeunna perhatoskeun aya masalah pangropéa, aranjeunna ogé tiasa ngalaporkeun éta ngalangkungan aplikasi. Ieu réngsé dina Zeevou Fix, dimana anjeun tiasa ngalacak kamajuan masalah pangropéa.

Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis