en

Pesenan Bebas Komisi

Candak pesen tina OTA sareng situs pemesanan langsung anjeun tanpa mayar komisi ka Zeevou.

Kami ngartos tantangan anjeun ...

Lumayan aya panyadia perhotelan di luar sana - janten aranjeunna hotél, wisma, tempat tidur & sasarap, atanapi operator lokasi seueur nyéwa liburan atanapi apartemen-servis, sok ngusahakeun ngaoptimalkeun tingkat padumukanana. Salah sahiji cara paling gancang pikeun ngalakukeun éta nyaéta ngadistribusikaeun inventarisna liwat OTA pihak katilu sareng situs daptar.

Pikeun ngajaga harga sareng kasadiaan dina sinkronisasi sareng ngaotomatisasi panyabutan pemesanan, a manajer saluran tiasa sumping pisan. Nanging, dina sababaraha kasus, manajer saluran bakal ngeusi perséntase tina nilai booking di luhur naon anu dieusian agén pikeun host. Ieu akhirna nolak tujuan aslina dina ngadistribusikaeun ka saluran-saluran ieu, nyaéta pikeun nyobaan ningkatkeun tingkat kauntungan ku ngahakan kana pendapatan host.

Kumaha Pesenan Bebas Komisi Zeevou ngabantosan?

Di Zeevou kami ngartos perjuangan sapopoé pikeun usaha silaturahmi, sareng kumargi kitu parantos mayar seueur tinimbangan ka urang bedah struktur. Saatos kumpulkeun umpan balik tina seueur host, kami mutuskeun mayar biaya datar per daptar, anu turun nalika jumlah daptar ningkat.

Ieu ngandung harti yén Zeevou henteu ngeusi batre atanapi komisi tambahan pikeun pemesanan anu ngalir ka manajer saluran na. Salaku host anjeun bakal tiasa nampi penghasilan tambahan anu lengkep anu tiasa anjeun hasilkeun ku nyingkronkeun saluran 200 ngaliwatan Zeevou.

Naon deui, Zeevou halaman wéb langsung sumping gratis. Éta hartosna teu aya biaya pangaturan, teu aya biaya tambahan, sareng leres-leres henteu aya komisi atanapi biaya pikeun pesenan anu dilakukeun ngalangkunganana. Salaku bonus, Host Mitra Zeevou ogé tiasa ngadistribusikaeun gratis ngalangkungan Zeevou Langsung.

Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis