en

Manajemén Hubungan Palanggan Tamu

Akses CRM tamu bawaan anu fleksibel pisan anu ngajadikeun otomatis kumpulan alamat email sareng ngawangun basis data anu patuh GDPR tanpa angkat jari.

Kami ngartos tantangan anjeun ...

Host kedah tiasa ngalacak detil kontak, pesenan sareng karesep pribadi sémahna. Unit rata-rata bakal nyayogikeun puluhan nepi ka ratusan tamu sataun - urang ngartos éta hésé pisan ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi pikeun saha waé anu cicing di milik anjeun.

Sedengkeun dimungkinkeun pikeun nyetél sistem éksternal pikeun ngajalankeun babarengan sareng Channel Manager anjeun atanapi Sistem Manajemén Harta pikeun panangkepan data, biasana henteu mungkin pikeun nyimpen rékor data éta dina software éta sorangan. Logika anu nyababkeun data disimpen biasana henteu pangguna ramah sareng terbatas fungsina.

Salah sahiji tujuan utama néwak data tamu nyaéta pikeun tiasa ngajalankeun pemesanan langsung ngalangkungan kampanye pamasaran email. Henteu gaduh data anu leres sareng akurat ngajantenkeun ieu nangtang pisan pikeun ngalakukeun pamasaran langsung.

Kumaha carana Zeevou's Tamu CRM Ngabantosan?

Zeevou ngagaduhan tamu CRM anu fléksibel pisan. Profil tamu tiasa didamel kalayan gampang, tanpa kedah aya tamu anu mesen dina sistem. Naon waé pesenan anu dilakukeun ku tamu éta pakait sareng ditampilkeun dina profil tamu éta. Upami pesenan ditarik tina OTA sareng tamu ngénggalan detil atanapi alamat emailna di Zeevou, pemesanan aranjeunna bakal otomatis dikaitkeun sareng profil tamu na.

Propil tamu mangrupikeun Repository pusat. Henteu ngan ukur pikeun pemesanan anu dilakukeun ku tamu tapi ogé pikeun pangmayaran anu dilakukeun ku aranjeunna atanapi atas nami aranjeunna. Kasaimbangan tamu diitung dina tingkat profil tamu supados anjeun tiasa ningali jumlah anu utami yén tamu ngahutang anjeun atanapi aya kiridit. Kiridit sacara otomatis dialokasikan pikeun pesenan énggal anu disimpen ku tamu. Upami aya kakirangan, tamu ngan saukur kedah mayar bédana.

CRM Tamu kami ogé dianggo pikeun nambihan catetan atanapi tugas sareng ngirim email atanapi pesen téks langsung ka tamu.

Salaku bagian tina Zeevou's Proses Konfirmasi Pesenan 5-Léngkah, tamu diperyogikeun pikeun parios detil kontak tina Profil Tamu na. Upami teu aya alamat email anu dikonfirmasi disimpen aranjeunna kedah ngalebetkeun alamatna. Alamat email panerus OTA disumputkeun supados anjeun tiasa néwak alamat email aslina. Salaku bagian tina Léngkah 2, anjeun tiasa ngumpulkeun detil ngeunaan tamu tambahan anu bakal cicing di properti éta. Zeevou sacara otomatis nyiptakeun propil tamu pikeun tiap jalma sareng ngaitkeunana sareng booking.

Ngawangun kasatiaan palanggan anjeun

Prosés ieu ogé ngamungkinkeun anjeun néwak Patuh GDPR idin pamasaran. Pikeun ngamimitian pamasaran email ka tamu baheula anjeun ngan saukur kedah ngekspor data sareng impor kana aplikasi sapertos MailChimp. Ngawangun kasatiaan palanggan anjeun sareng kéngingkeun tamu balik unggal taun. 

Zeevou ogé ngamungkinkeun anjeun ngalacak saha sémah anu parantos ngalengkepan prosés verifikasi ngalangkungan pamrosésan pemesanan sacara otomatis. Ku cara éta, upami tamu ngintun pikeun cicing sareng anjeun kadua kalina, éta moal nganggo prosés verifikasi deui. Nya kitu, upami tamu nyababkeun masalah, anjeun tiasa mastikeun tamu sareng nambihan catetan kanggo janten peringatan kanggo kapayunna.

Fitur Patali

Corporation CRM

Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis