en

Tamu Vetting

Pamasaran pinuh pikeun tamu anjeun sateuacan masihan aksés ka properti anjeun kalayan bantosan Zeevou.

Kami ngartos tantangan anjeun ...

Laporan susun runtah saatos pihak-pihak tina pemesanan Airbnb seueur dina média mainstream. Naha aranjeunna nampi seueur perhatian média? Kusabab hanjakalna aranjeunna henteu umum. Pihak anu dialungkeun ku tamu jangka pondok tiasa ngarobih rébuan rébuan, sareng dina sababaraha kasus pamilik silaturahmi kéngingkeun sakedik tina segi jalanna sareng kedah ngepakkeun sadaya tagihan - perbaikan, leungit pendapatan, relokasi pemesanan teras daptar tetep sareng sareng teras…

Cicih pésta anu sapertos kitu, karusakan anu disababkeun ku sémah anu cicing sababaraha minggu atanapi bulan tiasa jauh ngaleuwihan setoran kaamanan anu disimpen ku host. Biasana ngan ukur dina titik ieu anu host mimiti hariwang ngeunaan saha tamuna anu saleresna sareng kumaha aranjeunna tiasa mayar biaya ti sémahna. Dina waktos éta, biasana kasép.

Kumaha carana Zeevou's Tamu Vetting Pitulung?

Sarwa kudu pinuh pro-aktif dina nyaring sareng nyatujuan sémahna sateuacan papisah sareng konci. Di sagigireun mastikeun éta pangmayaran dikumpulkeun ngalangkungan metode anu ngirangan résiko chargebacks, seueur host ogé meryogikeun setoran kaamanan kanggo dibayar sateuacan kadatangan. Salajengna, tamu ogé tiasa nyungkeun sémah kanggo masihan detil kontakna, sareng dokumén KTP. Sanaos prakték umum di industri hotél pikeun ngumpulkeun inpormasi ieu ti tamu saatos didaptarkeun, seueur host anu ngantepkeun diri kabuka pikeun résiko anu teu perlu ku gagal ngalakukeunana. Sumawona, sering tamu henteu diwajibkeun nandatanganan salembar kertas (atanapi nyayogikeun sasaruaan digital) sateuacan aranjeunna dipasihan konci ka bumi liburan.

Pikeun host anu parantos nyobian pikeun mastikeun sadaya buleud dicét sateuacan sumping, éta bakal jelas yén hésé pisan pikeun ngalacak sagala rupa, utamina dina skala. Ieu nyusahkeun pikeun mastikeun yén konci-tombolna kantos dipasrahkeun sakali sadaya kauangan sareng tamu séting parantos diurus. 

Tim kami di Zeevou parantos ngembangkeun sababaraha cara anu ngabantosan host pikeun ngajagi sipatna tetep aman sareng ngirangan résiko biaya kauangan sabab ku narima pemesanan. Sanaos anjeun damel tiasa damel pisan pikeun ngajantenkeun booking di tempat anu munggaran sareng tiasa getol mayar dana anu dibayar kana rekening bank anjeun, penting pisan pikeun mastikeun yén anjeun moal kéngingkeun garis mundur.

Maka, di sagigireun ngan ukur ngumpulkeun pembayaran ngalangkungan 3-D Link Aman, Zeevou's Proses Konfirmasi Pesenan 5-Léngkah ogé ngabantosan anjeun pikeun nyemak sémah anjeun sacara tuntas. Integrasi Zeevou sareng Daptar ngamungkinkeun anjeun henteu ngan ukur kéngingkeun istilah sareng kaayaan anjeun anu ditandatanganan ku tamu, tapi ogé ngoleksi salembar potongan ID anu dipikahoyong. Salaku conto, salian ti salinan paspor, anjeun ogé panginten badé ngumpulkeun buktina alamat pikeun langsung dipariksa sareng alamat anu biasa dilakukeun pikeun ngalirkeun syarat 3-D Verifikasi ngeunaan pembayaran anu dikumpulkeun atanapi setoran kaamanan anu parantos diidinan ku Zeevou.

Zeevou ngamungkinkeun anjeun ngalacak kamajuan unggal léngkah tina prosés konfirmasi pemesanan, kalebet verifikasi tamu. Anjeun bakal tiasa ningali sakali istilah sareng kaayaan parantos dikintun pikeun ditandatanganan, sareng nalika tamu parantos ngalengkepan amplop anu tiasa Daptar. Tong hariwang, paréntah check-in nyalira tetep moal dikirim, sanaos aranjeunna ngasilkeun amplop kalayan poto Cocker Spaniel karesepna anu diunggah gaganti KTP.

Sémah ngan ukur bakal dipasihan aksés ka properti pas anjeun mariksa sadaya dokuméntasi anu dikintunkeun ku aranjeunna, sareng diverifikasi profilna. Pikeun mastikeun pangalaman tamu nyaéta pikaresepeun sabisa, Zeevou bakal émut inpormasi ieu, sareng waktos salajengna janten buku tamu, aranjeunna moal diperyogikeun ngalangkungan prosedur pamariksaan tamu pikeun kadua kalina.

Upami tamu ngarusak harta bumi anjeun atanapi ngalanggar aturan bumi anjeun, anjeun tiasa mastikeun profilna sareng nambihan catetan pikeun ngingetan yén anjeun henteu hoyong janten tamu deui upami aranjeunna nyobian buku salah sahiji properti anjeun.

Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis