en

Invoices

Otomatiskeun ngaluarkeun faktur kanggo sémah sémah anjeun, tambihan tambahan anu dibeli, biaya tina setoran kaamanan, sareng seueur deui.

Kami ngartos tantangan anjeun ...

Waktos anu dianggo pikeun urusan kauangan mangrupikeun bagian ageung tina waktos admin anu diperyogikeun pikeun ngolah pemesanan. Di sagigireun ngumpulkeun pembayaran sareng setoran kaamanan, host ogé diperyogikeun ngaluarkeun faktur ka tamu, sareng jinis sareng eusi tagihanana tiasa sababaraha rupa-rupa gumantung kana spésipik unggal pemesanan.

Sanaos sababaraha sistem manajemén properti ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun faktur pikeun pesen, seuseueurna henteu nyandak tambahan akun anu panginten parantos dijual ka para tamu, bahkan sakedik transaksi sareng setoran kaamanan anu tungtungna ditahan, sareng ampir teu aya tawaran. sémah pilihan mandiri pikeun ngaunduh invoice dina titik pamayaran.

Kumaha Invois Zeevou tiasa Ngabantosan?

Zeevou ngamungkinkeun anjeun ngajadikeun otomatis invoice tamu. Di sagigireun ngabantosan anjeun pikeun invoice sémah anjeun pikeun cicing, anjeun ogé tiasa ngajual nambahkeun-ons ka sémah ngalangkungan Zeevou, kumpulkeun pangmayaran pikeun ieu via 3-D Tautan aman, sareng gaduh aranjeunna sacara otomatis ditambih kana invoice pemesanan salaku item garis tambahan.

Kedah anjeun ngecas tamu ngalawan deposit kaamanan diayakeun pikeun booking, Zeevou otomatis bakal ngalebetkeun ieu dina faktur akhir na. Tagihan anu dikaluarkeun ku sistem kami nyaéta labél bodas, kitu ogé bakal nyandak anjeun branding kana akun, ngarah bakal dumasar kana palet warna anjeun sareng kalebet logo anjeun. Invois anu teu dibayar tiasa disetél kanggo ngalebetkeun detail bank kanggo pamayaran, sareng / atanapi tombol Pay Now anu numbu langsung sareng anjeun terpadu gateway pamayaran.

Sistem ngaluarkeun draf faktur pas pesenan pencét kana sérver kami. Tamu tiasa ngaunduh ieu dina titik pamayaran. Anjeun tiasa ogé ngalebetkeun ieu salaku kantétan pikeun email otomatis, Supados anjeun tiasa mastikeun sémah teu aya alesan pikeun ngahubungi anjeun pikeun nyungkeun invoice kanggo dikirim ka aranjeunna sacara manual.

Sakali tamu ditandaan salaku dipariksa, faktur akhir tiasa dikaluarkeun pikeun tamu. Dina sisi pembukuan, ieu bakal tumut kana detil akun tina saluran anu dipasihkeunana (sareng biaya anu aya hubunganana) ogé transaksi investor anu parantos ditugaskeun di Zeevou (pikeun ngamungkinkeun otomatis tina waktos langsung pernyataan pamilik).

Di sagigireun invoice normal, Zeevou ogé nawiskeun akuntansi kapercayaan sareng invoice proxy (pikeun anu ngatur harta sewa pakansi atas nami anu bogana contona). Pikeun palanggan anu berbasis di EU, Zeevou ogé reueus nunjukkeun kamampuan invénsi TOMS anu unik. Ka luhur sadayana, integrasi Zeevou sareng Xero kitu ogé ngamungkinkeun sadaya invoice ieu didorong ka sistem akuntansi anjeun sareng sacara signifikan bakal ngirangan overheads pembukuan anjeun, ngabantosan anjeun ngiringan kauntungan.

Nyuhungkeun DEMO kiwari!

Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis