en

Rojongan premium

Kami nyayogikeun anjeun kana Dukungan Premium sabab kami sadar yén kasuksésan urang gumantung ka anjeun.

Kami ngartos tantangan anjeun ...

Sering kali urang ngadangu carita host - janten aranjeunna manajer sewa pakansi skala ageung atanapi operator sababaraha apartemen ngalayanan sababaraha kamar - anu ayeuna aranjeunna PMS or Manajer Saluran daun seueur kahoyong. Dina kaseueuran kasus, éta panginten henteu janten kurangna fitur anu aranjeunna pikasebeleun, tapi tingkat dukungan anu aranjeunna pikagaduh.

Kalayan panyadia perangkat lunak ngalihkeun penawaranna ka awan, bahkan latihan dasar parantos ngalayang kaluar tina jandéla dina seueur kasus. Sedengkeun tawaran biasana disebut salaku SaaS (Software salaku Layanan), komponén jasa sigana leungit dina seueur kasus. Dukungan anu teras-terasan tiasa lemah pisan atanapi teu aya, sareng interaksi sareng panyadia parangkat lunak salah sahiji tiasa ngajantenkeun anjeun raos anu goréng. Ieu hususna hal nalika eupan balik ngeunaan fitur anu aya atanapi paménta pikeun ningkatkeun sistem disambut ku rasa hina, sombong, sareng sombong.

Kumaha carana Dukungan Premium Zeevou's Pitulung?

Di Zeevou kami sadar pisan yén salaku produk anu cemerlang sakumaha anu urang tiasa ngembangkeun, éta henteu aya artos pikeun panyadia silaturahmi kecuali upami dibarengan ku Dukungan Premium. Ieu sababna kami didedikasikan pikeun mastikeun yén kabutuhan sadayana urang patrons anu patepung. Hasilna, nuturkeun daptar-up unggal Panyekel ditugaskeun Mitra Sukses Manajer, anu nimpah salaku manajer akun sareng teras-terasan nawiskeun pangrojong sareng bimbingan ngeunaan cara nguntungkeun ti Zeevou, bahkan nuturkeun onboarding sareng trainig awal jaman.

Kapal onboard Zeevou dilakukeun dina sababaraha pidéo pidéo, dugi ka anjeun ngaraos yén anjeun bakal terang sistemna sareng anjeun resep neraskeun nganggo nyalira. Malah saluareun ieu, urang moal sesah ngahontal. Anjeun tiasa ngahubungi Mitra Sukses Manajer anjeun ngalangkungan WhatsApp pikeun pamundut naon waé, sareng tiasa ngalaporkeun bug atanapi ngalebetkeun pamundut pikeun fitur anyar langsung ti Zeevou ku Raising a Hand.

Forum Host Mitra bulanan kami ogé mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun anjeun pikeun masihan tanggapan ngeunaan fitur anu kami énggal dirilis. Sumawona, anjeun tiasa masihan masukan anjeun ngeunaan fitur naon anu anjeun badé ningali anu didamel di payun. Kami tumut kana umpan balik ieu pikeun terus ningkatkeun produk sareng tawaran kami, sareng ngutamakeun kami roadmap dina lampu éta.

Tim kami sadar yén kasuksésan urang ngan ukur berkat kasuksesan Host Patron kami, sahingga urang sadayana komitmen pikeun nyobaan kabutuhan anjeun sabisa-bisa. Upami urang tiasa ngabantosan anjeun, urang ogé bakal suksés, sareng babarengan tiasa nyandak Revolusi Pesanan Langsung!

Fitur Patali

Transisi Seamless

Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis