en

Koropak hasil ngahijikeun

Ngatur sadaya komunikasi (email sareng SMS) kanggo tamu sareng staf ti hiji lokasi pusat sareng ngalacak sadayana.
Koropak hasil ngahijikeun

Kami ngartos tantangan anjeun ...

Komunikasi tamu tiasa janten tanggungan pikeun dilacak, sabab perusahaan sewaan pakansi panginten gaduh sababaraha anggota staf anu ngurus komunikasi tamu. Janten, hiji jalma tiasa némbalan kana pamundut sareng saha waé anu aya dina tim kedah tetep diwartosan.

Sumawona, komunikasi sering tiasa lumangsung di sababaraha platform - telepon sélulér fisik pikeun olahtalatah téks, manajer saluran anu ngatur komunikasi pikeun saluran tertentu tapi sanés anu sanés, sareng salah sahiji atanapi sajumlah koropak email anu nganggo panyadia sapertos Gmail.

Mastikeun VA sareng staf jauh gaduh aksés pikeun ngirim sareng nampi pesen téks mangrupikeun tantangan na nyalira. Sumawona, teras-terasan ngalih antara platform kanggo maca sareng ngabales komunikasi tamu tiasa janten pikaboseneun. Koropak anu bérés, disatukan diperyogikeun.

Kumaha carana Zeevou's Unified Inbox Help tiasa ngabantosan?

Zeevou Chat ngamungkinkeun anjeun ngimpor sadaya email anjeun, naha éta asalna tina OTA sareng aya hubungan sareng pemesanan, atanapi mangrupikeun pamundut umum ngeunaan jasa anjeun ti anu bogana. Ieu ngandung harti yén sadaya tim anjeun tiasa ngakses sadaya pesen sareng email ti hiji lokasi pusat dina koropak anu ngahiji. 

Unggal booking ogé ngandung log komunikasi naon waé (naha email atanapi SMS) anu aya hubunganana. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngalacak benang paguneman kalayan gampang ku sémah khusus éta, sareng anjeun bahkan tiasa nambihan catetan dina tampilan anu sami pikeun tujuan internal.

Koropak didamel pikeun unggal anggota staf, pikeun tim mana waé anu diciptakeun dina Zeevou, sareng pikeun unggal mérek anu anjeun anggo pikeun memasarkeun sipat anjeun. Ieu nawiskeun tingkat kalenturan anu luhur pikeun mastikeun yén mérek anjeun sareng tingkat formalitas anu dipikahoyong nyaéta titik dina email anu kaluar, sareng yén aya aliran komunikasi anu gampang pikeun individu sareng tamu sareng di tim anu aya di pihak luar.

Dina titik yén pemesanan pencét Zeevou, henteu paduli mana asalna, tamu dikirim email otomatis Konfirmasi Pesenan salaku bagian tina pamrosésan booking otomatis. Tamu dipenta pikeun nuliskeun alamat email aslina, sareng ti saprak éta teras sadaya email dikirim ka alamat email anu saleresna.

Nunjukkeun yén Zeevou Chat ngatur duanana komunikasi saluran, ogé tamu sareng email anu sanésna sareng olahtalatah téks, éta ngamungkinkeun tim pikeun koordinat épéktip komunikasi na ti hiji lokasi pusat dina koropak anu ngahiji. 

Fitur Patali

Olahtalatah Otomatis

Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis