en

ClickSend & Zeevou Integrasi

ClickSend mangrupikeun panyadia global solusi komunikasi perusahaan anu terkemuka. Di ClickSend, kami ngembangkeun produk anu gampang dianggo sareng nyiptakeun nilai bisnis anu leres bari nyayogikeun kami hasil sareng data anu asli. Ti gerbang dugi ka olahtalatah SMS ageung sareng alat-alat pamasaran email kana fax sareng jasa olahtalatah anu euyeub, produk kami nawiskeun platform pamasaran idéal anu dianggo ku sababaraha mérek panggedéna sareng paling populér di Jerman sareng sadunya.

Fitur Integrasi

Ngirim SMS Otomatis
Pamasaran SMS ageung
SMS gateway API
Gerbang SMS Online

Hayu Urang Laksanakeun Angkat beurat kanggo Anjeun!

Otomatiskeun bisnis anjeun sareng kéngingkeun waktos pikeun bertumbuh.

Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis