en

Google Analytics & Zeevou Integrasi

Google analytics ngamungkinkeun anjeun ngalacak sareng nganalisis patalimarga situs anjeun kalayan jéntré pisan. Ku ngahijikeun halaman wéb langsung Zeevou sareng Google Analytics, anjeun tiasa ngalacak analytics anjeun, tingali naon anu ngarobih sareng naon anu kedah disampurnakeun, ngaoptimalkeun sewa pakansi anjeun atanapi halaman wéb apartemen anu dilayanan, sahingga ningkatkeun pesenan langsung anjeun.

Fitur Integrasi

Lacak Analitik Website Zeevou anjeun
Optimalkeun Eusi Anjeun & Kéngingkeun Pesenan Langsung
Lacak sareng ngukur ROI dina Kampanye Iklan naon waé
Ngahijikeun sareng bagian E-commerce Google Analytics

Hayu Urang Laksanakeun Angkat beurat kanggo Anjeun!

Otomatiskeun bisnis anjeun sareng kéngingkeun waktos pikeun bertumbuh.

Ngagulung ka luhur

Turunkeun Kami Garis