en

Menaxheri i PMS-së dhe Kanalit i vlerësuar me çmime

Zeevou është një Sistem i Menaxhimit të Pronave dhe Manaxher Kanali që automatizon pothuajse të gjitha fushat e biznesit tuaj me qira afatshkurtër, optimizon proceset dhe minimizon gabimet njerëzore.

Një ekip burrash dhe gra në një kompani pas një vektori tavoline - Zeevou

Karakteristikat që do të transformojnë biznesin tuaj një herë e përgjithmonë

M M SHUM TIPARET

Automatizoni proceset tuaja
dhe rri duarkryq

Zeevou integrohet me një larmi të gjerë partnerësh për t'ju mundësuar që të automatizoni çdo aspekt të biznesit tuaj të mikpritjes, nga çmimet, në verifikimin e vizitorëve, te komunikimet dhe kontabiliteti.

Çfarë na bën të ndryshëm?

Ekipi ynë në Zeevou ka zhvilluar një numër karakteristikash unike, bazuar në reagimet nga përdoruesit tanë që i mundësojnë produktit të përmbushë kërkesat e jetës reale. Ne besojmë në inovacion, efikasitet dhe rritje. Ne zhvillojmë, evoluojmë dhe bëjmë gjërat në një mënyrë unike. Për të zbuluar se çfarë na dallon nga konkurrenca, trokitni lehtë mbi butonin më poshtë.

Një burrë me një zmadhues në vektorin e dorës - Zeevou
Një burrë që punon me një vektor të topit xhiro

Zgjeroni arritjen tuaj
duke u lidhur me 200+ Kanale

Plotësoni netët tuaja boshe duke renditur me qira në sa më shumë kanale duke shmangur rezervimet e tepërta. Shpërndani tarifat dhe disponueshmërinë tuaj me disa klikime në më shumë se 200 kanalet tona partnere përmes kapacitetit të fuqishëm të lidhjes API në kohë reale, me dy drejtime të Zeevou.

Pse Zeevou

Automatizoni vektorin

automatizoj

Automatizimi është ajo që ne shquhemi! Filloni me ngarkimin e pronave tuaja në Zeevou, vendosni tarifat, disponueshmërinë tuaj dhe lidhni kanalet. Kurseni kohë administratori dhe investojeni atë në rritje. Pastaj rrini duarkryq, relaksohuni dhe kënaquni!

Grow

Gati për të rritur dhe shkallëzuar biznesin tuaj? Lejoni Zeevou të automatizojë detyrat dhe proceset tuaja të kësaj bote. Ju thjesht përqendroheni në rritjen e fitimeve tuaja. Le të bëjmë ngritjen e rëndë për ju. Thjeshtësi e tillë!

përçaj

Zeevou nuk është vetëm një menaxher PMS dhe kanali. Ne jemi rreth uljes së varësisë tuaj nga OTA. Le të bashkojmë forcat, të prishim industrinë dhe të realizojmë Revolucionin e Rezervimit Direkt! Një mundësi e tillë!

Bashkohuni në Platformën tonë të Rezervimit Direkt falas

Renditni pronat tuaja në Zeevou Direct dhe shikoni para të merituara nga rezervimet direkte që derdhen në xhepat tuaj. A e dini se shumica e platformave të rezervimit kërkojnë 15-25% tarifa? Me Zeevou Direct, të dy pritësit dhe të ftuarit marrin marrëveshje më të mira pasi nuk ka asnjë palë të tretë që mban një prerje. Plus, asnjë informacion i kontaktit të nikoqirit dhe vizitorit nuk mbahet, kështu që do të keni një komunikim të menjëhershëm dhe të drejtpërdrejtë. Regjistrohuni falas tani dhe na ndihmoni të realizojmë Revolucionin e Rezervimit Direkt! Asnjë varg i bashkangjitur!

Paketa Çmimi vlerë-për-para për të gjitha nevojat

Pa komisione, pa ndërmjetës, pa tarifa të fshehura!

mbrojtës

mbrojtës

(PLANI PREMIUM)

Mundësitë për klientët nuk kanë të sosur. Çlironi fuqinë e plotë të Zeevou duke u regjistruar në planet tona mujore ose vjetore dhe pjesën tjetër na e lini neve. Hyni në të gjitha ato që kanë për të ofruar PMS, menaxheri i kanaleve dhe motori i rezervimit të Zeevou. Gëzoni privilegje të pakufizuara dhe relaksohuni.

evangjelist

(PLAN FALAS)

Merrni një faqe në internet të rezervimit të drejtpërdrejtë miqësore me SEO dhe renditni kompanitë tuaja me qira në platformën tonë të rezervimit pa komision, Zeevou Direct. Automatizoni përpunimin e rezervimeve tuaja direkte. Bashkohuni me forcat sot dhe ndihmoni në rrjetin tonë të Pritësve të Partnerëve që të zgjerojnë shtrirjen tonë!

Një fjalë për klientët vjetorë

Sa më shumë njësi të keni, aq më pak duhet të paguani për secilën njësi.

Çfarë thonë partnerët tanë partnerë për ne

Së pari, unë mendoj se shërbimet dhe ndihma që ju merrni nga Zeevou është thjesht fantastike. Sesionet e mbërritjes, kontaktoni drejtpërdrejtë WhatsApp me trajnerin tuaj, lajmëtarin e Facebook si dhe bisedën në internet në faqen Zeevou. Ju nuk mund të kërkoni shumë më tepër. Si çdo gjë tjetër, duhen disa herë për të bërë diçka derisa të mësohesh dhe tani po zbuloj se tani mund të lundroj në Zeevou pa pasur nevojë për artikujt e ndihmës dhe FAQ të cilat janë gjithashtu mjete mahnitëse për t'u përdorur nëse dëshiron të provosh gjëra në zotëroni dhe edukoni veten. Ka gjithçka që ju nevojitet nga kodet kryesore, oraret e pastrimit, postat elektronike të automatizuara dhe shumë më tepër dhe unë jam shumë i lumtur që kam gjetur Zeevou dhe kam bërë kërkimet e mia para se të shkoja me dikë tjetër.
Ne kemi përdorur Zeevou për mjaft javë dhe përfitimi i jashtëzakonshëm për mua duhet të jetë shërbimi. Të jesh në gjendje të rezervoja një demonstrim të plotë orë ishte një fillim i shkëlqyeshëm i udhëtimit tim Zeevou i cili u pasua nga një seancë 1.5-orëshe në bord dhe unë jam në gjendje të dërgoj mesazhin e kontaktit tim në Zeevou sa herë që të dua. Të qenit i ri në industrinë e akomodimit me shërbime ishte tronditëse dhe Zeevou nuk është një platformë e lehtë për tu kuptuar, por vizioni i gjatë i kompanisë së bashku me shërbimin ndaj klientit do të thotë që unë e di se po ia marr vlerën e parave të mia!
Mund të them me gjithë sinqeritet Zeevou ka ndryshuar jetën time! Pasi të kem kaluar 5 menaxherë kanalesh në biznesin tim të Akomodimit të Shërbuar deri më tani, më në fund kam gjetur përshtatjen e përsosur për biznesin tonë. Thjesht, Zeevou i bën gjërat super të thjeshta! Quickshtë e shpejtë, është shumë e thjeshtë për t'u përdorur. Që kur u bashkova me Zeevou, unë kam pasur më shumë kohë për t'u përqëndruar në biznesin tim sesa të jem në të! Si biznes SA ne e mbështesim plotësisht fushatën e drejtpërdrejtë të librit. Zeevou ju ndihmon ta bëni këtë. Mbështetja në dispozicion është e mahnitshme, nëse bëj një pyetje në grupin e përdoruesve të Facebook kam një përgjigje brenda disa minutash. Zeevou është me të vërtetë një dhuratë për ofruesin e zënë të Akomodimit në Shërbime. Faleminderit!
Fillova me njësi zero por doja të vazhdoja gjëra sikur të kisha 100 për t'u siguruar që mund të shkallëzoja shpejt dhe në mënyrë efektive. Zeevou nuk ka humbur asnjë hap në lidhje me menaxhimin e kanalit dhe e bën konvertimin direkt shumë të thjeshtë, falë tyre kemi siguruar një rezervim prej 10K K nga një qëndrim 3-natës përmes Airbnb. Përparimi dhe përmirësimet janë konstante dhe ato marrin përshtypje të mirë dhe zbatojnë ndryshimet që unë kam sugjeruar, të cilat është e dukshme. Edhe vetë shefi nuk e ka mendjen të hedh një vështrim kur ngec. Ashtë një pjesë e shkëlqyer e kompleteve dhe do të jetë e mahnitshme për një ose dy vjet. Bashkohu me revolucionin
Zeevou ka ndihmuar Apartamentet Cliftonvalley të shkallëzohen nga 3 në 15 njësi. Zeevou është një mjet i shkëlqyeshëm që na lejon të menaxhojmë në mënyrë efikase rezervimet, mysafirët, investitorët dhe financat tona. Integrimet me Signable, Xero dhe Stripe kanë qenë shumë të dobishme dhe ulën ngarkesën tonë të punës, duke na lejuar të përqendrohemi në fusha të tjera të biznesit. Zeevou vazhdon të përmirësohet me kalimin e kohës dhe po bëhet shpejt një one-stop shop për të gjitha aspektet e biznesit tonë të Akomodimit të Shërbimeve. Zeevou është i etur për të dëgjuar dhe përshtatur produktin për t'iu përshtatur më mirë nevojave të përdoruesve të tij. Ne shpresojmë të provojmë tiparet e reja aktualisht në hartën gjithëpërfshirëse.
Cara
Dave
Nicola
Oliver
Mat
                                                                                 "Nuk i takon të krenohet me veten e tij që e do vendin e vet, por më tepër për atë që e do të gjithë botën. Toka nuk është veç një vend, dhe njerëzimi qytetarët e saj." Baháʼu'lláh
                          

Disa nga Arritjet Tona

Scroll to Top

Na hidhni një vijë

Zeevou Fiton Çmimet Keystone të VRMB 2021